E-tjänster inom barnomsorg

Lyssna

Nordmalings kommun har e-tjänster inom barnomsorgen för att du som vårdnadshavare själv ska kunna utföra dina tjänster digitalt. Det gäller bland annat att ansöka/säga upp barnomsorg, skicka in inkomstuppgifter eller att lägga in schema för ditt barns förskolenärvaro.

E-tjänst barnomsorg

Inloggning med e-legitimation

E-tjänst barnomsorg är ett webbaserat verktyg för barnomsorgen. Här kan du som vårdnadshavare själv ansöka om barnomsorg, säga upp barnomsorg, fylla i inkomstuppgifter m.m. om du har e-legitimation.

Länk till inloggning med e-legitimation och SkolID

Ansök utan e-legitimation eller inloggning

Du behöver inte ha en inloggning för att ansöka om barnomsorg men du behöver det för att kunna använda våra andra tjänster.

Du som saknar e-legitimation kan få hjälp att skaffa SkolID från skolans administrativa personal. Det gäller exempelvis om du inte har svenskt personnummer eller om du har skyddad identitet. Kontakta administratör inom barnomsorgen för hjälp.

Observera att du inte ska använda denna lösning om du har problem med din e-legitimation. Om du har problem med din e-legitimation ska du framförallt vända dig till din bank.

Tempus - system för närvaroregistrering

Tempus är ett webbaserat verktyg för närvaroregistrering speciellt utformat för förskola och fritidsverksamhet. Tempus hjälper vårdnadshavare och personal att registrera scheman och hantera barnens närvaro vilket ger mindre administration och personalen får mer pedagogisk tid med barnen.

Länk till Tempus inloggningssida

Manual för tempus

Här hittar du en manual för att komma igång med systemet:

Länk till Tempus manual

Kontaktperson: Thomas Berglund