Norrskenshallen

Lyssna

Norrskenshallen är Nordmalings största idrottsarena, centralt belägen vid E4 och nära Nordmalings centrum. Här finns alla möjligheter för dig som vill träna på egen hand eller i lagidrott. Norrskenshallen - en möjlighetens arena!

2020-04-15: Norrskenshallen är stängd tills vidare (Corona).

Norrskenshallen är Nordmalings största idrottsarena, centralt belägen vid E4 och nära Nordmalings centrum. Här finns alla möjligheter för dig som vill träna på egen hand eller i lagidrott. Här nedanför hittar du ett urval av bilder som visar vad du kan göra i Norrskenshallen.   

Hallen är välrenommerad bland användare från hela landet och många är de klubbar och föreningar som förlagt sina cuper och matcher till Norrskenshallen. Några skäl till populariteten är bland annat hallens placering - att den ligger nära E4 mitt mellan Örnsköldsvik och Umeå.

Intill Norrskenshallarna finns också Nordmalings camping vilket gör Norrskenshallen väl lämpad för helgspel och läger.

Byggnaden stod klar hösten 1991 och sedan dess har det varit full aktivitet i lokalerna. Svenska Hockeyförbundet har gjort en certifiering av ishallen och vid senaste besöket fick anläggningen fyra av fem stjärnor i betyg.      

Ishallen 

Ishallen

Sporthallen2.png 

Sporthallen

Fotbollsplan-ute-2.png 

Fotbollsplan

 

Skyttebanor

 

Café

 

Konferens

 

Foajé nere

 

Foajé uppe

I anläggningen finns klubbrum för 28 personer samt ett café med 65 sittplatser. Caféet har glasade partier mot både is- och sporthall.                                 

Besöksadress

Norrskenshallen
Sportvägen 1
914 31 Nordmaling

Telefon

Christer Gustafsson, Torbjörn Figaro, Kenneth Gyllenhammar
Telefonnummer: 0930-141 22
Mobiltelefon: 070-659 25 38
Fax: 0930-141 20

 

Kontaktperson: Christer Gustafsson