Skogsdungen förskola

Lyssna

Skogsdungen är en kommunal förskola med tre avdelningar som ligger mitt i Nordmalings samhälle.

Om skolan

Skogsdungen är en förskola med tre avdelningar belägen mitt i Nordmalings samhälle. De tre avdelningarna heter: Kotten, Ekorren och Granen

På Skogsdungen finns ett mottagningskök där vi tar emot mat från skolköket i Nordmaling. I samråd med dietist har vi tagit fram ett innehåll för frukost och mellanmål. Båda dessa mål tillagas i huset.

Närmiljö

Tack vare förskolans läge är det inte långt till både till skog, bad, bibliotek m.m. På förskolan finns en väldigt fin utemiljö. Förskolegården är stor och kuperad vilket inbjuder till många spännande lekar. På gården finns mycket material som inspirerar till lek.

Inomhus har förskolan stora, fräscha lokaler med en gemensam lekhall. De olika avdelningarna är anpassade till barnens behov, intressen och ålder.

Besöksadress

Skogsdungen
Bryggaregatan 5
914 32 Nordmaling

Telefon

Kotten: 0930-140 80
Ekorren: 0930-140 81
Granen: 0930-140 85

E-tjänst barnomsorg

Nordmalings kommun har en e-tjänst för ärenden inom barnomsorgen. Du som har barn inom förskola, pedagogisk omsorg och fritidshem kan i systemet bland annat:

  • Ansöka om plats
  • Ändra inkomstuppgifter
  • Säga upp plats

Du hittar inloggningen samt information om våra e-tjänster på sidan E-tjänster inom barnomsorg. Du hittar även information om hur du går tillväga om du exempelvis inte har personnummer eller har skyddad identitet.

Länk till information om e-tjänster inom barnomsorg (intern länk)

Kontaktperson: Cecilia Karlsson