Motorvärmare, pendlarparkering

Lyssna

För dig som pendlar med buss eller tåg ut ur kommunen finns en parkering på Resecentrum i Nordmaling. Hyrd parkeringsplats kostar 500 kr/termin och då ingår motorvärmarstolpen. De som endast behöver parkering över dagen hänvisas till parkeringsplatser på framsidan Resecentrum, där får man stå max en timme enligt skylt.

Kostar det något att stå på pendlarparkeringen?

För dig som pendlar med buss eller tåg ut ur kommunen finns en parkering på Resecentrum i Nordmaling. Hyrd parkeringsplats kostar 500 kr/termin och då ingår motorvärmarstolpen. De som endast behöver parkering över dagen hänvisas till parkeringsplatser på framsidan Resecentrum, där får man stå max en timme enligt skylt.

Hur många motorvärmarplatser finns det?

Idag finns det 60 platser med motorvärmare.

Vad kostar motorvärmarplats?

Att hyra en motorvärmarplats kostar 50 kr i pantavgift. Sedan kostar det 500 kr per termin och det är själva parkeringen du betalar för då ingår motorvärmarstolpen. Terminen är från juli-december och januari till juni det vill säga 6 månader i taget. Självklart kan du betala 1000kronor direkt också om du vill ha parkeringen med motorvärmare ett helt år.

Hur får jag tillgång till motorvärmare?

Du anmäler ditt intresse till Resecentrum exempelvis genom att besöka dem eller att ringa dem.

Öppettider och annat hittar du på Resecentrums sida till vänster eller klicka på den här länken: http://www.nordmaling.se/?id=9858

Vad gör jag när jag inte längre behöver motorvärmare?

Då kontaktar du Resecentrum. Kontaktuppgifter hittar du här: http://www.nordmaling.se/?id=9858

Kontaktperson: Reidar Axelsson