Dela med dig av dina #Nordmalingsproblem och var med i vår bok!

Lyssna

Till och med 15 augusti kan du skicka in dina #nordmalingsproblem till oss för chansen att vara med i en bok med våra allra bästa #nordmalingsproblem.

Under hösten kommer vi att lansera en bok med kommunens bästa #nordmalingsproblem. Därför behöver vi nu dina bästa "problem". Oavsett om du bor i kommunen, jobbar här eller har sommarstuga är vi övertygad om att du har massor av lyxproblem med att bo i kommunen.

Vi behöver dina problem senast den 15 augusti. Du kan skicka in dem till oss via vår kampanjsida:

www.nordmalingsproblem.se

Hitta inspiration

För att hitta inspiration till dina egna "problem", besök vår kampanjsida eller följ vår hashtag #nordmalingsproblem på sociala medier. Där hittar du mängder av goda förslag!

Det betyder #Nordmalingsproblem

Med #nordmalingsproblem menar vi positiva ”problem” som kommer av att bo och verka i Nordmalings kommun. Tänk lyxproblem – Nordmalingsproblem.
 
Ett Nordmalingsproblem kan exempelvis vara för mycket sand i huset eftersom man bor för nära havet eller att det som pendlare är svårt att välja om man ska ta bil, buss eller tåg till jobbet eftersom vi har ett gott utbud av pendlingsmöjligheter.

Med Nordmalingsproblem vill vi lyfta fram de positiva fördelar som finns med att bo och verka i vår kommun. Det innebär inte att det inte finns problem i vår kommun - de problem som finns är ungefär lika många som i andra kommuner. I kampanjen fokuserar vi på våra fördelar men välkomnar självklart förslag och synpunkter på vad vi kan göra bättre.

 

Kontaktperson: Madelene Blom