Nu är det dags att nominera till Nordmalingsgalan 2018

Lyssna

Vilket eller vilka företag tycker du har utmärkt sig under året som gått? Din input är viktig!

Den 16 november är det dags för den 5:e upplagan av populära Nordmalingsgalan. Föreslå företag som har utmärkt sig och gjort intryck på dig inom olika kategorier som Service, Produktion, Kreativitet, Miljö och hållbarhet och Årets Nordmalings ambassadör.

Utifrån nomineringarna väljs tre företag ut per kategori som går vidare till final. Vilket företag som vinner baseras dels på en omröstning som görs bland företagarna i kommunen samt juryns bedömning.

Juryn består av Nordmalings kommun genom Ulf Månsson, kommunchef och Conny Nordendahl, representant från Stiftelsen Navets styrelse samt Paula Quinones, verksamhetsansvarig.

Nominera dina favoriter genom att följa länken. Vi behöver din nominering(ar) senast den 7 oktober!

Jag vill nominera, ta mig till nomineringsformuläret» (Öppnas i nytt fönster)


Mer om kategorierna
 
SERVICE
Berömvärd insats inom SERVICE delas ut till ett företag som utmärkt sig särskilt genom att tillhandahålla god kundservice. Man kan t.ex ha en god tillgänglighet både på webben och fysiskt, och/eller utökat sitt utbud och tillfört kommunen något som inte tidigare fanns etc. Detta kan gälla alla företag som erbjuder såväl tjänster som produkter.

PRODUKTION
Berömvärd insats inom PRODUKTION delas ofta till ett industriföretag, men kan även vara ett företag inom t. ex lantbruk/jordbruk eller andra producerande företag som tillhandahåller en vara eller tjänst. Företaget utmärker sig för priset genom att t ex ha visat på extra bra tillväxt, har gjort stora investeringar för att utvecklas, eller expanderat på något vis.

KREATIVITET
Berömvärd insats inom KREATIVITET. Alla företagare är mer eller mindre kreativa, men här vill vi lyfta de som utmärker sig särskilt genom sitt kreativa tänk. Det kan t ex vara att man gjort något helt unikt eller vågat för att driva sitt företag framåt såsom att uppfinna något unikt, det kan även vara att man just verkar inom kreativa och kulturella näringar och har utmärkt sig i den arenan, eller att man gjort något okonventionellt och/eller normbrytande.

MILJÖ OCH HÅLLBARHET
Detta pris är för företag som har ett uttalat miljöengagemang och/eller ett bra och konsekvent hållbarhetsarbete (socialt, ekonomiskt eller ekologiskt), inom alla branscher. Det kan t.ex vara att man satsat på en god arbetsmiljö för sina anställda, att man visar på ett stort engagemang för bygden på olika sätt, eller att man gjort en satsning som förbättrar invånarnas livsmiljö.

ÅRETS NORDMALINGS AMBASSADÖR
Delas ut till ett företag eller en företagare som genom sin verksamhet eller engagemang hjälpt till att sätta Nordmaling på kartan och stärkt vår ”varumärke”.


 

Kontaktperson: Conny Nordendahl