Turistcenter

Lyssna

På vår turismsida VisitNordmaling - en del av VisitUmeå-samarbetet - hittar du information om alla kommunens resmål. Du är även välkommen att besöka både vårt eget turistcenter i Nordmaling samt turistcenter i Umeå.

Visitnordmaling.se

På kommunens turismhemsida hittar du information om kommunens alla turismföretag, badplatser, museum och kommande evenemang.

Länk till Visitnordmaling.se

Nordmalings turistinformation

Vårt auktoriserade turistcenter i Nordmaling hittar du i Resecentrum vid Botniabanan på Kungsvägen 93. Här kan du hämta olika broschyrer och få svar på dina frågor av personalen i kafeterian. Under lågsäsong är turistinformationen öppen: Vardagar 07.00-18.00

Observera att biljettförsäljning/bussgods stänger 30 minuter innan.

Under sommaren har vi följande öppettider:

Vardagar 07.00-18.00
Helger 11.00-16.00

Observera att biljettförsäljning/bussgods stänger 30 minuter innan.

Telefonnumret till turistinformationen är 0930-140 52, vill du skicka e-post är adressen turism@nordmaling.se

GPS-koordinater till Turistinformationen är: Latitud - 63,5780337, Longitud - 19,486074

Välkommen till Nordmalings nya turismhemsida för mer information om våra besöksmål. Där hittar du även information om våra evenemang.

Regionturistbyrån

Regionturistbyrån i Umeå är hela regionens turistbyrå och är en "blå/gul" turistbyrå, vilket innebär att man har ett brett uppdrag och generösa öppettider. Du når turistbyråns kunniga personal på tel 090-16 16 16. Du kan även ställa frågor via e-post på adressen info@visitumea.se Du hittar mer information om deras öppettider samt information om Umeåregionens olika resmål på deras hemsida: www.visitumea.se

Nordmaling är den sydligaste utposten i ett regionalt samarbete inom Umeåregionen. Vi är sex kommuner i södra Västerbotten som samarbetar kring turismfrågor och turismutveckling. Bjurholm, Vännäs, Vindeln, Robertsfors och Umeå är våra destinationskollegor och vi producerar gemensamt material och planerar gemensamma aktiviteter.

Kontaktperson: Conny Nordendahl