Artikeln publicerades 18 oktober 2023
Näringsliv i samverkan 12 november

TEMA; Lokalproducerat – trend eller framtiden?
Lokalproducerad mat efterfrågas som aldrig förr men vad betyder egentligen begreppet? Vilken roll spelar den lokala maten i framtiden, vad är levande landsbygd och hur kan nya affärsmodeller och leverenskedjor påverka i positiv riktning?Välkommen till en uppfriskande morgon där vi samtalar med kunniga personer och företagare om det viktiga ämnet – Lokalproducerat.
ANKI BERG - leder Samarbetsprojektet för mat – MatSam – arbetar för att matproducenter och råvaruförädlare i Nordmaling, Umeå och Vännäs kommunerska kunna utvecklas och möta den ökade efterfrågan på lokal mat
ANNE STÉNS - egen företagare med Sténstorpet samt en av grundarna till Saluhallen i Vännäs. Här hittar du bland annat lokalt kött av lamm fläsk och nöt, tunnbröd, dryck, marmelader och
mycket mer smått och gott.
12 november mellan 8-9 träffas vi digitalt
ANMÄLAN Länk till annan webbplats.
Kranskommunerna Bjurholm, Nordmaling, Robertsfors, Vindeln samt Vännäs tar nu initiativet, genom projektet Näringsliv i samverkan 6.0, till en serie digitala Näringslivsfrukostar med aktuella och intressanta ämnen för att stimulera tillväxt i kommunernas näringsliv. Vi riktar oss till alla som har intresse av näringslivsfrågor. Sändningen kommer att spelas in och läggas upp på projektets hemsida: www.nis60.se Länk till annan webbplats.
%20Bild2.png)
%20Bild1.png)