Artikeln publicerades 18 oktober 2022

Familjehemsträff 21 nov kl 18

Det finns barn och ungdomar som av olika skäl inte kan bo hos sina biologiska föräldrar. Barn som lever i en otrygg vardag och saknar en vuxen att luta sig mot.

Vi söker nu fler familjehem som kan erbjuda trygghet, stabilitet och kärlek till ett barn eller en ungdom.

Representanter från individ- och familjeomsorgen i Nordmaling håller en informationskväll där du får information om hur du kan hjälpa barn och ungdomar genom att bli familjehem. Ett familjehem kommer också att dela med sig av sina erfarenheter och svara på frågor.

När?
21 november 2022 klockan 18.00
Var?
Oasen,
Stallgatan 14, Nordmaling

Vad är familjehem?

Kanske har du funderat på att öppna ditt hem för ett barn som behöver det? Som familjehem är du den familj barnet behöver när hen inte kan bo hos sina föräldrar. Du hjälper barnet med alla vardagssysslor, men är också ett stöd för barnet i kontakten med sina föräldrar och med myndigheter.

Har ni utrymme i er familj?

Under kvällen kommer du att få information om vad det innebär att vara familjehem. Du kommer även ha möjlighet att mingla och ställa dina frågor direkt till representanter från individ- och familjeomsorgen, och till ett av kommunens familjehem.

Vi bjuder på fika och du behöver inte anmäla dig.

Välkommen!

Kontakt:
Familjehemssekreterare:
0930-143 78
familjehem@nordmaling.se