Artikeln publicerades 1 december 2022

Rekrytering av kommunchef i Nordmalings kommun

Rekryteringen av ny kommunchef för Nordmaling kommun pågår. Processen har inväntat valet och därefter den nya politiska organisationen men sedan ett par veckor finns annonser publicerade i flera kanaler. Ansökningstiden går ut den 6 december och därefter följer anställningsintervjuer.

Från och med nu tar chef för sektor Barn och utbildning Fredrick Berglund och chef för sektor omsorg Andreas Witt gemensamt över rollen som tillförordnad kommunchef efter Jonas Wallin som återgår till sin tjänst som ekonomichef. Ekonomiavdelningen har vid den här tiden på året mycket hög arbetsbelastning med fokus på bokslut och verksamhetsplanering och därför välkomnas Jonas Wallin tillbaka till sin ordinarie anställning.

Kontakt för frågor: Madelaine Jakobsson tel: 070-2907401