Ett levande kulturutbud

För dig som är intresserad av musik, teater, film och andra kulturyttringar.

Musik och teater

I Nordmalings kommun hålls det med jämna mellanrum olika slags scenevenemang som anordnas såväl av kommunen som föreningar såsom Nordmalings Musik och Teaterförening Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. och Folkets Hus Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Bio

Kommunens bio hittar du i Nordmalingsbygdens Folkets Hus i Rundvik. Du hittar deras program via deras hemsida: Länk till Folkets hus hemsida Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Även Kulturföreningen Huset i Klöse anordnar filmvisningar (bland mycket annat).

Dans

Om du är intresserad av att själv dansa finns Gräsmyr Loge i Gräsmyr som anordnar återkommande danser på sommaren - både motionsdanser och dans till stora band. Länk till Gräsmyr Loge (extern länk) Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Studieförbunden i Nordmaling anordnar ibland studiecirklar med dansinriktning.

Konst

I Nordmalings kommun finns många konstföreningar och utövande konstnärer. Utställningar visas till exempel på Klas Engman museet Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. (Nordmalings kyrkas gamla gravkapell), Konsthall Norra Kvarken Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. samt Burspråket på Nordmalings Bibliotek.

Kulturevenemang samlade på en plats

På VisitNordmaling finns ett kalendarium där du kan läsa om alla kulturevenmang som är på gång i kommunen VisitNordmaling Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Är du arrangör och vill att ditt evenemang ska synas i kalendariet? Använd formuläret Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.