Digitalisering

Introducering av nytt verksamhetssystem

Under våren har ett nytt digitalt system införts, studyalong.se/nordmaling Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. . Syftet med detta är synliggöra och öka tillgängligheten av vårt utbud som består av vår grundverksamhet – Musikskolan – och de insatser som vi gör för att erbjuda möjligheten att barn och unga att möta fler kulturformer genom att lyfta fram allt aktuellt utbud i kurskatalogen.

Ytterligare en fördel är samla ihop verksamheten och ha ett bättre flöde som kommer att förenkla anmälan (och ev. avanmälan) till vår verksamhet, samt förbättra och förenkla kommunikationen mellan elever, lärare och vårdnadshavare.

Vi vill tipsa föräldrar om att anmälan till musikskolan för nya elever numera görs via vår kurskatalog (länk automatiskt via e-tjänsten Anmälan till Kulturskola Länk till annan webbplats.).

Vårdnadshavare och föräldrar till nuvande elever uppmuntras, om man inte redan gjort det, att registrera sig så snart som möjligt inför höstermninen.

Vi vill uppmuntra vårdnadshavare att besöka kurskatalogen med jämna mellanrum då vi kontinuerligt arbetar med att skapa nytt relvant utbud. Utbudet kan rikta sig till barn i olika åldrar men vi strävar efter att kunna möta så många som möjligt under ett läsår.

Registrerade användare kan också ta del av det digitala kursutbudet som erbjuds i systemet.

Vid frågor kontakta Paula Quinones, Kultur och fritidschef.