Aleva

Aleva är ett familjeföretag som sedan 2016 erbjuder medborgarna i Nordmalings kommun omsorg och service med livskvalitet i fokus.

Namnet Aleva kommer från ”Att Leva”. Grunden i vår omsorg är goda relationer – att man lär känna den som kommer hem till en. Våra engagerade medarbetare jobbar i små team i ditt närområde och tillsammans med dig utformar vi hjälpen så som du vill ha den. Vårt mål är att alla ska kunna leva och njuta av livet!

Vår arbetsgrupp består till största del av undersköterskor/vårdbiträden men även sjuksköterska och sjukgymnast. Vi har även ett särskilt städteam. Alla Alevor får gedigen introduktion, medicindelegering samt fördjupningsutbildningar inom demenssjukdomar och kognitiva nedsättningar, hjärt- och lungräddning, mm.

Du kan välja oss som din hemtjänstutförare till kommunens vanliga hemtjänsttaxa, genom att prata med din biståndshandläggare. Utöver det går det även bra att beställa hushållsnära tjänster direkt ifrån oss med RUT-avdrag - exempelvis städning, fönsterputs, gräsklippning eller snöskottning, flyttstäd, klädvård och mycket annat.

Hör gärna av dig med frågor och funderingar, vi finns här för att hjälpa dig.

Sara Libell, Verksamhetschef
070-680 87 10 SaraL@alevaomsorg.se

Frida Nilsson, VD och grundare
070-680 87 82 frida@alevaomsorg.se

Aron Kristoffersson (fakturafrågor). Grundare
070-680 87 89 aron@alevaomsorg.se

Kontorsnummer Nordmaling: 0930-10 200